Зрителите на Нова тв станаха свидетели на изненадваща рокада в Нова тв в днешния ефир, свързана с Виктор Николаев.

За никого не е тайна, че водещият на сутрешния блок тъкмо се завърна от отпуск. И като за „добре дошъл“ бе прокуден от студиото на „Здравей, България“.

В студиото днес бе само екранната му половинка Мира Иванова, която отправи лъчезарен поздрав към зрителите.
На зрителите обаче не бе оставено много време да се чудят какво се случва с Виктор Николаев и къде е той. Истината излезе наяве почти веднага. 

Оказа се, че Виктор Николаев е командирован в Града под тепетата, за да отрази честванията по случай 137-та годишнина от Съединението на България.
Рокадата обаче дойде изненадваща за зрителите, тъй като обикновено в тази роля влизат други лица на Нова тв, а не Виктор Николаев. Изглежда тези размествания се налагат поради продължаващия отпускарски период.

За никого не е тайна, че обикновено тези събития се отразяват от Николай Дойнов или пък от синоптика Николай Василковски. Изключително редки са случаите, в които самият Виктор Николаев бива изпращан на терен, зарязвайки комфорта в студиото.
Е, така и не става ясно какви са причините, които са наложили тази рокада, но тя е факт и днес водещият ще се пече под жаркото слънце в Пловдив.
Източник: blitz.bg

Виктор Николаев отнесе секирата