Призова и останалите да му помогнат

Водещият на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев, изправи всички на нокти.

Самият той бе неприятно изненадан от нещо съвсем дребно на пръв поглед, но пък за сметка на това изключително дразнещо. Става въпрос за това, че в студиото на предаването по някакъв начин се бе вмъкнала муха, която очевидно е била с амбицията да става телевизионна звезда.

Виктор Николаев изправи всички на нокти: Да я убием, иначе…

Виктор Николаев обаче бе категоричен, че не му трябва конкуренция, още повече пък такава и видимо се разгневи на мухата. На всичкото отгоре вярна на себе си, тя досаждаше и на гостите му в ефир.

Още в началото на интервюто му с Явор Божанков от БСП, Виктор Николаев въздъхна тежко, заключавайки, че очевидно днес цял ден ще се борят с въпросната муха.

Той дори направи опит да се избави от нея като размаха няколко листа от сценария си. Както сами се досещате обаче, нещо „толкова дребно“ далеч не е в състояние да убие желанието за известност и мухата продължи да настоява да остане в ефир.

В крайна сметка Виктор Николаев бе принуден да отправи призив към колегите си да се справят дружно с мухата, тъй като в противен случай няма да даде мира на никого в студиото и ще продължи да ги тормози до края на предаването.

Източник: blitz.bg