За момента актьорът Юлиан Вергов печели убедително войната с колежката си Диана Димитрова.

 

Макар да не го е обвинила директно в побой на работното място, тя достатъчно красноречиво даде да се разбере, че именно той е колегата, насинил я по време на снимки преди пет години.

 

При все, че до този момент Вергов не е споменал и дума по случая, е напът да мине между капките и да излезе като победител от развихрилата се буря. Само под една публикувана от него снимка в профила му във ФБ има повече от 300 коментара. Става въпрос за негова снимка, запечатала го в новата му роля – Поцо в спектакъла „В очакване на Годо“ в театър „Българска армия“. Прави впечатление, че основната част от коментарите не са свързани с ролята му, а са в негова подкрепа във връзка с обвиненията в побой над Диана Димитрова. Вергов пък на свой ред отговаря на всяко ласкаво изказване по негов адрес, а малкото негативни публикации е оставил без отговор, но пък не ги трие от страницата си.

 

В същото време до момента Диана Димитрова не е потвърдила директно, че именно Вергов я е бил, но след множеството навици от нейна страна едва ли е останал някой, който да се съмнява в обекта на обвиненията й. освен публиката зад Вергов застават и колегите му. Той дори е засипан от оферти за работа в киното, театъра и телевизията. На този етап снима нов филм, който се очаква да излезе по кината през следващата година.

 

Същевременно пък се забелязва сериозен отлив при Диана Димитрова, която доскоро се радваше на много фенове. След избухването на скандала обаче и разкритията, че е предизвикала агресията на Вергов с грубо вмешателство в личния му живот и провокации към дъщеря му, много хора се обърнаха срещу нея.

Мълвата носи, че занапред няма да й е толкоз лесно да си намери работа, както беше през последните пет години.

Източник: Уикенд

Вергов печели войната с Диана, без да е отронил и дума