Венета Райкова посегна към успокоителните

Венета Райкова e на ръба на нервен срив. Последните няколко месеца бяха изключително напрегнати за нея. Отново се задават тежки дни за блондинката.

След като напусна Нова тв, тв водещата подписа договор с ТВ7. Вероятно много скоро тя ще загуби и работата си там. Из коридорите на частната медия се носи слух, че предаването й ще бъде спряно, тъй като се оказа голям провал.

Венета Райкова не успя да спечели зрителите пред малкия екран. Въпреки усилията й, това не се случи. Тя дори се подложи на строга диета, само и само да се хареса на зрителите.

Заради постоянни стрес, на който е подложена, тв водещата посегнала към успокоителните хапчета. Тя се опитва да пребори стреса и с бабини илачи, пише Хот арена.

Причина за постоянното напрежение, в което живее тв водещата е и съдебния процес срещу Евгени Минчев. Пред и няколко месеца той се изказа не особено ласкаво по неин адрес. Блондинката заведе иск срещу него.

[caption id="attachment_446082" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова пие успокоителни[/caption]

Лордът също има голям принос към състоянието на Венета в момента, коментират запознати. Случващото се между него и тв водещата, е една от причините тя да посегне към успокоителните.

Въпреки, че тя се опитва да прикрие случващото се с нея, факт е, че събитията в живота й не се развиват никак благоприятно и вероятно много скоро Райкова ще остане без работа.

Причина за това е не само скандала около ТВ7, но и най-вече факта, че ток шоуто на блондинката има отчайващо нисък рейтинг, който едва ли ще се вдигне.

Самата Венета сподели, че отдавна мечтае да се изявява в подобен формат, но едва сега е получила предложение за такъв.

Въпреки, че тя започна работа в ТВ7 с голям ентусиазъм, на път е да се провали с гръм и трясък.