Венета Харизанова вдигна луд скандал в центъра на столицата

Венета Харизанова определено се е самозабравила. Красавицата постоянно парадира със социалното си положение.

Само преди няколко дни столичани станаха неволни свидетели на грозен скандал с участието на моделката. Красавицата дори си позволи да заплашва с мутри и физическа саморазправа управителя на ресторант в центъра на столицата.

Причина за грозния скандал стана отказа от страна на ресторантьора да позволи на моделката да влезе в ресторанта с кучето си. Венета Харизанова буквално обезумяла, чувайки че не може да влезе в ресторанта, тъй като е с куче, научи "България днес".

Моделката веднага попитала управителя на заведението дали я познава и дали знае коя е тя. Гневната Венета заявила, че по цял свят хората имат право да влизат с домашните си любимци не само в ресторанти, но и в болници, а само в България това е забранено и подобна постъпка се приема като престъпление.

[caption id="attachment_450669" align="alignright" width="300"]Венета Харизанова Венета Харизанова вдигна луд скандал в центъра на София[/caption]

Въпреки думите й, управителят на заведението остана непреклонен и така и не й позволи да влезе в заведението. Венета Харизанова дори го нападна с думите, че горчиво ще съжалява затова и го очаква неприятна случка.

Красавицата дори ги заплаши с мутри, коментират очевидци на грозната сцена.

От три години тя е законна съпруга на известен столичен бизнесмен. Връзката им датира от 13 години. Богаташът постоянно й глези и не позволява нищо да й липсва.

Въпреки това, тя категорично отказва да ги дари с дете. Наскоро красавицата разкри каква е истинската причина, поради която отказва да стане майка.

Тя сподели, че е имала тежко детство и баща й често й посягал. Красавицата все още не може да забрави неприятните спомени от детските си години. Именно заради тази случка тя все още не може да се довери на мъжете и се страхува от тях, пише Хот арена.