Рапърът Венци Венц кръсти сина си Ноа

Всъщност Ноа е английския вариант на старозаветното име Ной, спасителя на живите същества от потопа. Радостната вест за появата на бебето разпространиха първи продуцентите на изпълнителя от „Вирджиния рекърдс“. Те първи поздравиха в социалните мрежи щастливите родители Венци Венц и Мая. Веднага след съобщението рапърът бе залят от честитки.

Два дни след раждането Венци обяви и името на своя наследник, като показа снимка на Мая от времето на напредналата й бременност, под която имаше надпис: „Майката на Ноа“.

Венци Венц и Мая си казаха заветното „да“ преди няколко месеца в протестантска църква. Интересното в тяхната история е, че те са имали връзка преди 10 години, след което са се разделили. Впоследствие двамата имали други партньори, но години по-късно се преоткриват и възкресяват любовта си. Този път обаче отношенията им са обвързани с брак, а вече и с бебе.

Венци Венц даде на сина си старозаветно име
Венци Венц и Мая станаха родители на Ноа

Венци Венц има дете и от друга жена. Дъщеря му носи друго езкотично име – Агуая, като нейна майка е Мелани Ширкова. С Мелани пък рапърът има други сложни отношения – той винаги е твърдял, че не искал сигурна връзка с нея. Не става ясно как двамата стигнали до решението да имат общо дете.

Източник: вестник „Уикенд