Екс рапарът Ванко1, който вече повече от година е сред лидерите в денталния бранш, управлявайки своя стоматологична клиника успява все по-осезаемо да налага бранда си V1, като този път го съчетава с друга своя страст - футбола. И в случая не говорим за някакво временно спонсорство, а за титлата “собственик на футболен отбор”. Тимът му носи името FC V1 и е в лигата на малки вратички – мини футбол. До момента имат една единствена загуба и само победи, които ги нареждат на първо място във временното класиране.

 

Ванко1 стана собственик на футболен отбор

 

Сред играчите в отбора са и синовете на Ванко - Цецо и Петьо, който  има не малко професионални мачове във визитата си и като по-малък бе сред обещаващите пловдивски таланти. Безспорно звездата в тима е Благой Георгиев, който играе с емблематичния за него “7 номер”.

 

Ванко1 стана собственик на футболен отбор - Снимка 2

 

Ванко1 стана собственик на футболен отбор - Снимка 3

 

Ванко1 пък споделя откровено амбициите си свързани с този му проект, а именно: “Вярвам, че момчетата ще се раздават максимално във всеки един мач и стремежът ни е ориентиран към това през следващата година да се класираме за участие на европейското по малки вратички”.