Точно преди година рап легендата - Ванко 1 се посвети на ново бизнес начинание, отваряйки дентална клиника. Г-н Главчев, както го наричат служителите му е инвестирал много в иновативна техника и интериорни решения, заради което бил и изключително педантичен и взискателен към екипа. Противно на очакванията да има мания по величие, той бил болезнено мнителен и вместо да доминира еднолично, внедрил в клиниката и трите си деца, които да бъдат негови очи и уши, съблюдавайки за изпълнението на задълженията на другите членове на екипа.

 

Ванко 1 вербува децата си в денталния бизнес, иска да има очи и уши навсякъде

Наследниците му - Петър, Цецо и Ивана са пълнолетни и вече  обучени да участват пълноценно в управленческия процес.

 

От публикациите в Instagram профила на клиниката @v1_clinic – често виждаме в действие най-малкото дете на Ванко 1 – Ивана зад регистратурата, където съблюдава за коректното попълване на всички декларации от страна на десетките пациенти на ден, идващи от цяла България. По този начин Ванко 1 бил сигурен, че няма да има недоразумения, които да уронят престижа на клиниката.

 

Ванко 1 вербува децата си в денталния бизнес, иска да има очи и уши навсякъде - Снимка 2

Цецо пък, контролира денталните асистенти и графиците на докторите, за да няма никакви недоразумения пред пациентите и да държат нивото, за което претендират. Най-големият син на рап изпълнителя - Петър отговаря за денталния туризъм, като движи всички звена от посрещането на чужденците, настаняването им в 5-звезден хотел, 10-дневния им престой у нас, по време на лечението и поставянето на най-висок клас цирконий, до изпращането им с нова холивудска усмивка, с гаранция за качество на извършените услуги.

Ванко 1 вербува децата си в денталния бизнес, иска да има очи и уши навсякъде - Снимка 3

Над всички обаче е управлението на Ванко 1, който е буквално денонощно в клиниката си, тъй като от месец вече бе открит и “Спешен Център” - 24/7.

 

Ванко 1 вербува децата си в денталния бизнес, иска да има очи и уши навсякъде - Снимка 4

В своя защита, относно постоянното му присъствие и експлоатацията на децата си, Ванко припомнял многото си интервюта, в които бил заявявал, че за него приоритет във възпитателната линия е това да научи децата си на труд и то по всички звена - от хигиената, до управлението.