Татуиран труп свързан с убийството на Никита Леонтиев и майка му Анна Леонтиева

Татуиран труп, открит край шуменско село, затрудни още повече разследването за убитите Никита Леонтиев и майка му Анна. Зловещата находка е накарала криминалистите да проверят за връзка между намереното тяло и смъртта на руснаците – пише „България днес”. При сглобяването на пъзела ченгетата открили странно сходство между мъртъвците, защото всички били убити почти по едно и също време – отбелязва изданието. Анна и синът й Никита Леонтиев били видени последно в началото на февруари, когато се предполага, че е изчезнал и човекът с неустановена засега самоличност.

[caption id="attachment_443742" align="alignleft" width="300"]Анна е убита преди Никита Леонтиев - считат разследващите Анна е убита преди Никита Леонтиев - считат разследващите[/caption]

Мъжът, изплувал във водоем край шуменското село Мараш, е престоял там около два месеца – смятат патоанатоми. Той е на възраст между 35 и 45 години, висок е 185 см. Жокер за разследващите е 15-сантиметрова татуировка на дясната му предмишница. Татусът представлява китайски йероглиф, който бил разчетен като „Ад и Рай”. За превода ченгетата се доверили на собственика на един от местните китайски ресторанти. Откритото голо тяло е на заможен мъж – предполагат разследващите. Повод им дава скъпа металокерамична коронка върху 6 от зъбите му. Тялото е силно обезобразено, тъй като хищни птици са кълвали трупа. Една от версиите, по които работят криминалистите е, че поръчителят на убийствата на Анна и сина й Никита Леонтиев може да е искал да се отърве от физическия убиец, за да не стигне полицията до него. Затова е и премахнат мъжа с татуировката. Засега единственият заподозрян по случая остава познатия на Анна Герман Костин. Разследването обаче зациклило, защото все още няма обвинен. Костин първо трябва да бъде разпитан от нашите власти и тогава те ще преценят имат ли основания за повдигането на обвинения срещу него.

Телата на Никита Леонтиев и майка му все още се намират в моргата.