Млад мъж се е хвърлил да плува и е бил обезглавен!

Страшен ужас се разигра във водите на Черно море, където млад летовник намери смъртта си и то по най-чудовищния начин - бе обезглавен. Причината е една от изпуснатите мини в морето, която се оказала до него и избухнала, предават световните агенции. А младежът е искал просто да се наслади на вълните и да поплува.

Трагедията е станала на плажа в област Одеса, оповести оперативното командване на Украйна, наречено "Юг". Явно е, че мъжът е загърбил всички забрани и предупреждения за опасностите като ги е счел за пресилени. От самия взрив на мината главата му е била откъсната - в буквален смисъл, а властите отказват да дават повече описания, защото са наистина шокиращи.

"Най-страшното и тъжно е, че в този ден момчето е имало рожден ден. Който е завършил с ампутираната му глава от мината. Няма да добавям повече подробности, защото фактите са нечовешки и брутални. Само ще кажа, че наистина е опасно да се плажува и още повече да се плува вътре в морето при тази ситуация", коментира служител на оперативното командване.

Знаем, че падналите в морето мини не можаха да бъдат открити и обезвредени, поне повечето от тях, а водата ги отнесе неясно къде. Много и от българските туристи на Черноморието се кръстят и се молят някоя от тези мини да не е доплувала и до наш бряг.