Кралица Елизабет сериозно притесни поданиците си!

Лоши и много тревожни са вестите от Бъкингам относно здравето на кралица Елизабет Втора. По стара традиция тя днес трябваше да бъде посрещната официално и с почести в Шотландия, където всяка година прекарва лятото в замъка "Балморал". Събитието е любимо не само на гражданите, но и на самата Елизабет, защото тя излиза сред хората, поздравява ги и дори разменя по няколко думи с тях.

Събитието обаче бе отложено официално и то не преди дни или седмици, а вчера, само ден по-рано. Това потвърди за пореден път, че причините са извънредни и независещи от Елизабет. За своите 96 години кралицата е едновременно добре, защото все пак се движи, но и очевидно се влошава системно и бързо.

В замъка си "Балморал" тя посрещаше всяко лято така наречени "гости", които обикновено бяха Уилям и Кейт с децата си, както и сина й Чарлз с Камила Паркър. Според информацията от двореца, кралицата пак ще отиде в замъка, но това ще стане без шумни тържества и почести, като тя предпочита да е в уединение.

Всичко това говори зле за здравето на Елизабет и дори накара някои да започнат да шушукат, че постоянните й неразположения може да са "сигнал за нещо неизбежно". Въпреки това всички се надяват Елизабет да се закрепи, ние й го пожелаваме от сърце също!