Районният съд в Пловдив реши да обяви Мустафа Хаджъ за общодържавно издирване, съобщава местен информационен сайт. Този стъпка беше предприета, след като Мустафа не се яви на второто поредно разпоредително заседание по делото срещу него, поради факта, че не може да бъде намерен и да му бъде връчена призовка.

Проверка на задграничните му пътувания показва, че Мустафа се върнал в България на 7 юли 2023 година и след тази дата няма данни за напускане на страната, според информацията оповестена от съдия Десислава Порязова.

Усилено издирват Мустафа за публичен секс с този мъж в пловдивски парк СНИМКИ

Мустафа Хаджъ и Петър Спасов са обвинени в извършване на непристойни действия, като обвинителният акт посочва, че те публично са извършили полов акт, който демонстрира неуважение към обществото и обичайните норми за поведение, изразявайки пренебрежително отношение към обществения ред.

Усилено издирват Мустафа за публичен секс с този мъж в пловдивски парк СНИМКИ - Снимка 2

Техните действия са били изключително цинични и провокативни, извършвани пред множество хора, включително деца, на публично място в пловдивски парк. Днес обаче, в съдебната зала, се яви само Петър Спасов и неговият адвокат. Отсъствието на Мустафа Хаджъ е съществена пречка за продължаване на делото, поради което то бе отложено за 27 октомври, начало 9:30 часа.

Усилено издирват Мустафа за публичен секс с този мъж в пловдивски парк СНИМКИ - Снимка 3

Случаят предизвика вълна от недоволство в града, след като двамата бяха забелязани да се отдават на любовни ласки в парк без да се притесняват от присъствието на хора там.

Усилено издирват Мустафа за публичен секс с този мъж в пловдивски парк СНИМКИ - Снимка 4

Източник: blitz.bg