Михаил Билалов този път остана без думи. На много издънки сме се нагледали в предаването, но  този път нещата излязоха извън контрол.

На участничката й липсваха елементарни знания, включително и в сфери, където се предполага, че трябва да е добра. Тук идва въпросът колко е затъпяло младото поколение, щом дори докторанти в Оксфорд не могат да отговарят на елементарни въпроси.

Рада Георгиева разочарова феновете на популярната игра. Те очакваха от нея много солидни знания, но уви. Въпросите й изобщо не бяха трудни.

Уникум: Михаил Билалов остана без думи след последния епизод  на “Стани богат“

Още на въпрос за 500 лв. тя не съумя да се сети в коя от четирите посочени страни валутата не се назовава "крона" и повика майка си от публиката. Тя разбира се веднага отгатна верния отговор – Унгария. За шанс на Рада, следващият въпрос беше свързан с традицията за пиенето на английски чай, където най-накрая тя показа знания.

Увереността й бързо се изпари с поредния въпрос  - свързан с небезизвестния документален филм "Чия е тази песен" на Адела Пеева. Оказа се, че въпреки че е магистър точно по история на изкуството, младата българка няма големи познания нито за българско кино, нито за балкански фолклор. Използва и  другите си жокери и някак си прелетя, но финалната права на срамното участие на Рада Георгиева бе белязано от въпрос за теорията за еволюцията и Чарлз Дарвин, който й отряза главата.

Източник: blitz.bg