В сайта за възрастни, с еротични снимки и клипове, се изявява пернишка преподавателка. Доколкото може да се вярва, разкрепостената учителка по география преспивала от време на време с по-разтропаните си ученици от горните класове, както и с техни приятели. Младата жена, чието име умишлено спестяваме, е изключително амбициозна.

 

Голямата й мечта била един ден да се премести в София, където можела да прави каквото си иска и където щяла да има по-голям избор от мъже, както и по-голям шанс за печалби. Дамата станала популярна в сайт за възрастни, в който от няколко години насам се върти търговия с женски и мъжки голотии. В него евите са по-активни и почти през ден показват свои актуални голи снимки. Към всеки фотос следва описания, какво обича да прави и какво да не прави в секса. Насърчават мъжете да коментират снимките, да споделят своите желания и да си бъбрят на лични, за да се опознаят. Сайтът бил само за приятели, но и без друго администраторите не одобрявали всеки за член. Такъв се ставало, след като изпратиш голи снимки, видоклипове с ор*лна и анална любов с няколко различни жени.

Госпожиците също трябвало да докажат, че имат интерес към силния пол и най-вече богат опит в секса. Лицата не било задължително да се виждат, освен ако някой от членовете на сайта не желае да ги покаже по своя воля.

 

Даскалица смело атакувала сайта, където показвала „най- милото“. Флиртувала с мъжете, които лайквали снимките й, и набирала абонати.

 

За абонат минавал всеки, който искал да получава месечно определен брой кадри от дупето, гърдите, устните, краката или интимната прическа на преподавателката. Таксата била под 100 лева, за да се закачат повече „шарани“. Към нея вървели и други виртуални услуги като еротично представление, което се заплащало допълнително.

 

Дамата продавала и интимното си бельо, защото има мъже, които си падат по женските миризми.

 

Пред приятелки споделяла, че в последните години учителските заплати били вдигнати и в момента преподавателите се радвали на трудови доходи между 2000 и 3000 лева, отделно на всяко тримесечие получавали пари за дрехи и обувки, а най-големият бонус бил годишният отпуск в рамките на три месеца.

 

Педагожката разполагала с доста свободно време, което я провокирало към разни курсове за себеопознаване и сексуални щуротии. Госпожицата не криела, че чрез сайта за приятели си търси богат господин, който в един ден да поеме изяло грижите по нея. Тя си давала сметка, че с 2 бона няма как да зарежда автомобила си, да ходи на фризьор, козметик, маникюрист и прочие разкрасителни процедури.

 

Частните уроци намирала за загуба на време. Имало златни часове за кълчотене в интернет, които носели бързи и приятни доходи, защото хем се забавлявала, хем печелела. Тя стигнала до извода, че българските мъже са щедри към любовниците си и стиснати към съпругите. Въпреки това мечтаела за времето, в което ще впрегне някой баровец за съпруг и с опита си така да му завърти главата, че да не поглежда друга.

 

Красавицата се взела доста на сериозно и след като заваляли поръчките, отключила в себе си мания за татуировки. Направила татуси на рози и изскачащо мини коте от вътрешната част на бедрата. След това се похвалила с „придобивката”. Мъжката публика била във възторг. Последвали съвети, къде какво да си татуира, оферти, че ще й дадат няколко стотачки, ако изпише определено мъжко име на раменете, ръцете, гърба и т.н. Перничанката вежливо им отговаряла, че ще запази другите татуси за друго време.

 

За подвизите й в сайта се разбрало, след като няколко мъже си паднали по едно и също време по нея. Без да знаят един за друг, те й правели оферти за сериозна връзка, но тя ги режела. Това озлобило мачовците и двама от тях решили да я орезилят, като публикуват в сайта нейни интимни видеа.

 

Даскалицата не очаквала подобен номер, защото вярвала, че мъжете зад компютъра са кавалери. Въпреки изненадата, реагирала с усмивка на намеците им, че е проститутка, като обявила публично, че е просто „споделена жена“.

Източник: Уикенд