Тя се нареди сред малцината в Шампионската лига на предаването

Участничка в „Стани богат“ направо скри шапката на водещия Михаил Билалов.

Пред очите на зрителите на bTV се разигра феноменална игра, каквато не се бе случвала от доста време в „Стани богат“.

Участничка в „Стани богат“ скри шапката на Михаил Билалов

Мариела Драганова бе участничката, която скри шапката на Михаил Билалов. Служителката в БНБ успя да се нареди сред малцината участници, достигнали до 13 въпрос в „Стани богат“. Както всички знаят, той е за сумата от 30 хиляди лева.

След като в сряда тя успя да отговори на 10 въпроса, вчера продължи невероятната си игра. До сумата от 5 хиляди лева, тя стигна, без да използва нито един от жокерите.

На въпрос №11, който е за сумата от 10 хиляди лева, банкерката насочи вниманието си към единствения от отговорите, за когото нямаше никаква информация – Николо Коцев. Той се оказа нейният късмет, тъй като бе абсолютно верен.

Последвалият 12 въпрос също я изправи пред размисли. Тя обаче заяви категорично, че ще поеме риска. С помощта на няколкоминутни разсъждения тя отново стреля и уцели верния отговор. Това й осигури чек за 20 хиляди лева.

Фаталният 13 въпрос обаче я спъна. Тя трябваше да отговори кой е написал романа „Хубавият жълт Дунав“. Банкерката трябваше да избира измежду Ч. Дикенс, Л. Толстой, Ж. Верн и Ъ. Хемингуей.

Въпреки направените разсъждения, тя прецени, че тук трябва да сложи край на играта си.

Източник: standartnews.com