Участничка от „Фермата“ хвърли всички в ужас с разкритията, които направи. Тя отбеляза, че понякога животът може да е истински ад, от който дори няма къде да избягаш.

Тази драматична изповед бе направена от една от най-скандалните участнички в стопанството – бившата хандбалистка Камелия.
Тя призна, че едвам е оцеляла в продължилия с години кошмар.

Синеоката красавица сподели, че редовно била подлагана на тормоз от страна на баща й, който е алкохолик. Дните й минавали в истински ужас. 
Изповедта й хвърли в шок не само участниците в стопанството, а и зрителите пред екраните.

Камелия отбелязва, че родителят й бил заслужил майстор на спорта по мотоциклетизъм и автомобилизъм. След като на едно от ралитата катастрофирал и си ударил главата, нещо се случило с него и развил алкохолизъм. На всичкото отгоре след като пийнел ставал изключително агресивен.

Тя сподели, че израснала в стрес заради лошото пиянство, което имал родителят й. В нетрезво състояние често пъти се случвало да забива ножове в земята и по стените, тормозил и майка й и всичко това се случвало пред очите на едно невинно дете, каквато била тогава Камелия.

През последните години направила опит да помогне на баща си да се лекува, но за съжаление без успех. Впоследствие той издъхнал, след като бил повален от коронавирус.
Оказва се, че агрономът Иван преживява подобен ужас.
Източник: show.blitz.bg
 

Участничка от „Фермата“ ужаси всички с разкритията, които направи