Рецидивистът по българските пътища Димитър Любенов в съда се прави, че съжалява за убийството на Лорен Пети, а в същото време той от години нарушава закона, и то не само зад волана.

Убиецът е замесен в какви ли не незаконни схеми. Той се занимава с внос на автомобили, където неправомерно източва по 20% от ДДС-то на всяка продадена кола.

По този начин Димитър е натрупал цяло състояние и ето как се е сдобил с лъскавия начин на живот, който води. Очевидно ценностната му система напълно отсъства, което се разбра още край Ринг мола преди няколко дни.

Освен това фирмата на Любенов работи с доказани престъпници като Цецо Циганина, който направи пътя – убиец край Своге. Сред бизнес партньорите му е и братът на бившия началник на НСО Тодор Коджейков. Далаверите, които въртят, е с обезопасителни огради по магистралите.

Иронията е, че Димитър Любенов се занимава с коли и пътища, а самият той не спазва законите зад волана. Извършил е убийството с цели 195 км. в час, ако може да се вярва на КАТ, тъй като източници твърдят, че си има свои служители там, като всеки от тях прибирал по 2 бона месечно, за да го прикрива.

Въпреки че е измамник и ликвидира човешки живот, Димитър е и много нагъл като човек. Колата му убиец „Порше Панамера“ пострада при убийството на французина, а собственикът й се интересувал след катастрофата как е автомобилът, отколкото дали има оцелели.

Това, че е изпил почти цяла бутилка „Джони Уокър“ и се е нашмъркал с 2 грама кокаин, не е ни най-малко е оправдание, дори показва още повече антипатичната му същност. Едно семейство бе почернено завинаги и справедливост този път може и да има, тъй като френското посолство у нас следи зорко случая.

Източник: Уикенд