Днес на 6 юли, почти месец след рождения ден на Лилибет, херцозите пуснаха снимки на дъщеричката си. На кадрите се вижда малката принцеса, която навърши 2 годинки в прегръдките на татко. Те са  направен по време на честването на Деня на независимостта.

Мъничето е в синя рокля, бели чорапи и червени обувки. Меган е прибрала косата на момиченцето си в две опашки, което направи възможно феновете да видят лицето на малката. А от тях се вижда, че дъщеричката на херцозите е копие на татко си. Има вирнато носле като него, когато беше малък и същите сладки бузки.

Триумфът на Меган Маркъл: Принц Хари с червенокосата си дъщеря Лилибет взриви мрежата (Снимка)

Самият й татко се е вкопчил в нея, държи я в ръце внимателно и се старае да не я изпусне. Меган и Арчи не се забелязват наоколо в множеството от хора. Явно това е самостоятелно излизане на херцога с момиченцето на тати. За нула време снимките взривиха мрежата. До сега такива снимки на брат  му Уилям с Кейт и децата не са предизвиквали такава буря от истински емоции.

Триумфът на Меган Маркъл: Принц Хари с червенокосата си дъщеря Лилибет взриви мрежата (Снимка) - Снимка 2

Каквото и да се говори семейство Съсекс все пак остава най-обсъжданото, колкото и това да не се нрави на Бъкингам. И това може да се смята за личен триумф на американката Меган Маркъл.