Въпреки това дясната ръка на Петков живее в жилище на кредит

Оказва се, че дясната ръка на премиера в оставка Кирил Петков – Лена Бориславова, произхожда от богато семейство.

Бащата на скандалната брюнетка – Здравко Ананиев, върти крупен бизнес в столицата, а в същото време тя живее в жилище на кредит.

Това са богатите родители на Лена Бориславова (ФОТО)

Ананиев притежава две фирми, имената на които се състоят от инициалите на двете му дъщери – Лена и Маргарита.

Прави впечатление, че последния публичен финансов отчет на Ананиев в Търговския регистър датира от 2018 г. Тогава той е отчел 777 хиляди лева нетни приходи от продажби. Въпросното дружество се занимава с търговия на различни медицински консумативи.

При все, че дейността на другата му фирма е сходна, то приходите му са далеч по-оскъдни –едва 9 000 лева за 2018 г.

Освен това родителят на Лена Бориславова е съдружник в известен дентален център в София, откъдето също прибира солидни месечни печалби.

Благодарение на бизнес нишата, бащата на Лена Бориславова е близък приятел с редица лекари и стоматолози от цяла Европа.

Той дори участва на някои от конференциите, на които бива придружен от съпругата му. Тя обаче предпочита да остане в анонимност и не показва личния си живот в социалните мрежи.

Единственото, което се знае за нея е, че работи в сферата на човешките ресурси.

Прави впечатление, че Ананиев няма снимки в социалната мрежа с нито една от двете си дъщери. Сестрата на Лена Бориславова е дипломиран лекар и към днешна дата работи в болница в покрайнините на Париж, откъдето прибира солидна заплата.

Източник: retro.bg