Легендарният канадски миньор и ралити звезда Тони Бийтс има успешна кариера , откакто се присъедини към минната и развлекателната индустрия. Много хора го познават от сериала „Треска за злато” на Discovery Channel. Той се присъедини към сериала през 2011 г,  а от 2022 продължава работата си по поредицата и нейните отделни части..

Талантът и приносът на Тони към реалити формата го направиха един от най-високо класираните в канала Discovery. В уебсайтът на поредицата го описват като легенда сред специалистите,  които управляват мащабни операции.

Тон Бийтс успя да натрупа завидно състояние от 15 млн долара, събрано през годините.

Тони Бийтс натрупа 15 млн откакто стана звезда в „Треска за злато” (Вижте забогатя ли и дъщеря му – Снимки)

Дъщеря му Монка е първият човек наречен професионален златотърсач, Тя започва кариерата си като съвсем младо момиче, учейки се от баща си да си върши работата.. Тя от малка се интересува от добива на злато и на 18 става надзорник на група миньори в Paradise Hill. Моника умее да управлява тежкото оборудване и хората започват да я уважават за нейните умения. Към март 2022 г тя се радва на приблизително състояние от 2 млн долара, които събра  през цялата си златотърсаческа кариера и начин на живот.