Поне два месеца има до финала на шоуто „Като две капки вода“, но фаворитът е ясен още отсега. Несъмнено човекът с най-големи шансове за победа този сезон е рокаджията Тома Здравков. Той редовно обира точките на зрителския вот и се очаква да финишира с най-висок резултат в края на месец май, когато ще бъде обявено крайното класиране.

 

Той се изстреля доста наред в класацията на зрителите в сравнение с останалите още с първия образ, който направи в „Капките“ – Данчо Караджов. Той го направи толкова убедително, че ако гримьорите се бяха постарали малко повече, щеше да е почти невъзможно копието да бъде различено от оригинала.

 

Тома Здравков грабва победата в „Капките“?

Още тогава голяма част от зрителите на шоуто коментираха, че Тома Здравков ще е победителят. До момента тази прогноза се сбъдва, тъй като няма някой от участниците, който да се радва на по-силна подкрепа от него. Освен това се знае, че победителят се определя единствено от зрителския вот.

 

Всяка снимка на Тома събира поне 2000 позитивни реакции в социалните мрежи. В излъчените до момента предавания е заел първите места по зрителски вот. Иначе рокаджията победи само в първото предаване, но следващите два пъти конкурентите му взеха победа с гласовете на менторите и журито.

 

Втората вечер менторите прецениха, че по-добър от Тома като Шаная Туейн е бил Владимир Михайлов като Мадона и му дадоха своите 10 точки, които изиграха решаваща роля. Така звездата от сериала Братя оглави класацията за вечерта, а Тома остана на втора позиция.

 

Третата вечер пък журито подкрепи Дара Екимова, която влезе в образа на Монсерат Кабайе и Керана като Бионсе. Макар да победи Керана, образът на Шиниъд ОКонър бе пръв по зрителски вот. На финала журито и менторите нямат думата – там важи само мнението на феновете. Ако нещата продължат да вървят както до момента и Тома стигне до финала, вероятно ще е без конкуренция за победата.

 

Припомняме, че той спечели и „Мюзик Айдъл“ по bTV  преди години отново подкрепен от зрителския вот.  Резултатите му в „Капките“ сочат, че е запазил възможността си да се харесва на хората. Странно е обаче, че не може да се похвали с особени успехи извън тв форматите. Няма хитове, нито пък е правил огромни концерти, ако изключим тези, на които е подгрявал чужди изпълнители.

 

Отсега се очертават и двама от фаворитите за финалите тази година – Владимир Михайлов и дуетът на Ралица Паскалева и колегата й от „Игри на волята“ Димо Алексиев. Предвид, че Владо се раздава максимално в образите, ако не е най-добрият, то поне е сред най-добрите имитатори тази година. Има предостатъчно фенки, които не се притесняват дори от факта, че е женен и има три деца – нещо, което той непрекъснато напомня.

 

Дуетът Ралица и Димо не само разчита на двойна доза фенове, а и на почитателите на „Игри на волята“. Двамата се очертават като най-харесваният дует, участвал в „Капките“. Освен това са определени и като изненадата на сезон, защото едва ли някой е очаквал, че Ралица може да пее толкова добре. Макар Димо да не може да се похвали със същия музикален талант, той е симпатичен на публиката и тя с удоволствие гласува за него.

Източник: Уикенд