Тодор Славков е затънал до гуша в дългове, банката му прибира всичкоТодор Славков има да изплаща над половин милион лева кредит

Тодор Славков няма да прибере нито хонорара, нито наградата си от Биг Брадър Ол Старс. Оказа се, че внукът на Тодор Живков няма да успее да се порадва на спечеления от него луксозен джип, тъй като ще се наложи да остане без него. А причината е огромен дълг, който има към една от банките в България.

[caption id="attachment_431752" align="alignleft" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков[/caption]

Нещо повече, от финансовата институция са се свързали с продуцентите на шоуто като са им пратили официално писмо, в което съобщават, че от четири месеца той не си е погасявал вноските. И върху всичките му сметки е наложен пълен запор заради това. Това е и причината Малък Тошко упорито да избягва каквито и да е операции със средства по банков път, за да не му се налага да плаща.

Затова от банката се свързали директно с Биг Брадър, за да си изискат от там парите. Които, според запознати, са в размер на над половин милион лева. Освен джипа, банката ще прибере и хонорара на сина на Иван Славков, който е около 50 бона, научиха от hotarena.net.

Освен огромният дълг към банката, Тодор Славко бил взел на заем и десетки хиляди от приятели и бизнесмени, които все още не им е върнал. В столичния хайлайф се шушука, че внукът на Тато е закъсал дотолкова, че вземал заеми от лихвари, които му ги давали с безбожни лихви.

Сестра му Жени Живкова отдавна вече е вдигнала ръце от него и категорично отказвала да му помага, разкриват близки до фамилията хора.