Изданието „The Sun“ алармира, че е напът да се сбъдне най-страшното предсказание на петричката пророчица Ванга.

Тя прогнозирала, че през следващата година Земята ще бъде ударена от ядрена катастрофа. 
Изданието обаче бърза да се застрахова, че пророчицата никога не е правила предсказанията си официално и никъде ги няма записани, а се носят само от уста на уста от разкази на случайни хора.

Въпреки това от „The Sun“ отбелязват, че не е лошо хората да вземат под внимание точно тези думи на Ванга, предвид обстановката, която напоследък става все по-напрегната.
Сред множеството тревожни събития, които Ванга предрекла, че ще се сбъднат през 2023 г., са масивна космическа буря и ядрената катастрофа.

Според думите на Ванга „една голяма държава“ ще извърши върху хората нападение с биооръжия, които ще предизвикат смъртта на хиляди хора. 
Прогнозирала е и голяма експлозия в атомна електроцентрала. Това пророчество изглежда повече от реалистично на фона на случващото се в Украйна и постоянните заплахи за Запорожката АЕЦ, както и останалите електроцентрали на територията на страната.

Сред едно от най-интересните пророчества на петричанката е това, че през следващата година Земята по някакъв начин ще промени орбитата си. 
Така и не става ясно какво точно означава това, но учени посочват, че ако се случи, последиците ще са катастрофални.
Източник: zajenata.bg

„The Sun“ алармира: Сбъдва се най-страшното предсказание на Ванга