Тежката сърдечна операция, която преживя Сашо Диков, направо го е съсипала.

Припомняме, че той премина през това изпитание преди няколко седмици. Към днешна дата прави впечатление, че здравословният проблем му се е отразил драстично върху външния вид.

Тези дни дъщеря му Петя Дикова публикува снимка, на която са заедно с него. От фотоса е видно, че журналистът е неузнаваем. Той вече е с байпас на сърцето, тъй като четирите стента, които му били поставени преди това не вършели работа.

От разкритията направени от медиците, извършили операцията му става ясно, че направо недоумявали как сърцето му изобщо е продължило да работи толкова дълго време. Сега тв водещият носи 25-сантиметров белег от операцията, но това е най-малкият проблем. Оказва се, че възстановяването му е доста по-сложно отколкото очаквал и няма да може да се върне толкова скоро на работа, колкото му се иска.

Физическото му възстановяване се случва с много бавни темпове. Сашо Диков призна, че все още е много далеч от каквито и да било физически усилия и са му нужни месеци, за да се възстанови. 
При все, че е бивш спортист, не близва алкохол и стои далеч от цигарите, журналистът имаше сериозни здравословни проблеми и дълго време бе на лекарства заради високото кръвно. 

Прави впечатление, че е прогресирало и другото му заболяване – витилиго. 
Източник: retro.bg