Поредна тежка драма разтърси из основи живота на телевизионния шеф Антон Хекимян.

От близкото му обкръжение издават, че той е бил зарязан от мачото от каталога на модна агенция – манекена Тунджай Мустафа.

За никого не е тайна, че двамата са твърде близки от около четири години и до неотдавна бяха неразделни. Сега обаче Тунджай духнал за чужбина, зарязвайки приятеля си в София.
Мнозина се запитаха какво се случва между двамата, предвид, че за пръв път от години манекена обикаля из Европа, без верния си спътник Антон Хекимян.

Истината обаче е, че колкото и да му се иска на Хекимян, не може да си позволи да го следва постоянно, тъй като в противен случай рискува да се сбогува с шефския си стол.
Освен това получил категорична забрана от ръководството да си взима отпуск в началото на тв сезона, тъй като по това време в нюзрума е най-напечено.

Колеги на Антон Хекимян издават, че откакто приел повишението, почти не му остава време за отдих и това започнало да му натежава все по-сериозно.
Освен това му била наложена забрана да афишира личния си живот. Няма право и да дава интервюта, в които да обсъжда теми, различни от професионалните.
Прави впечатление, че напоследък арменецът се появява все по-рядко на публични места.
Източник: retro.bg