Една от най-ярките звезди на формация „Тоника“ – Ева Найденова е съсипана.

 

През миналата седмица тя отбеляза 70-та си годишнина, но без тържество. Певицата издава, че е посрещнала празника в дома си.

 

През последните години вдовицата на Гого Найденов тъне в самота. Тя съвсем осиротя, след като изгуби болната си майка преди време. Единственият й син, плод на голямата й любов с Гого Найденов – Димитър, работи в чужбина и се прибира твърде рядко у дома.

Внучка й пък е гимназистка и също не й остава време да я навестява.

 

Единствените живи същества, които й правят компания, са домашните й любимци. Ева Найденова споделя, че напоследък се справя все по-трудно във финансов план. Именно това е и причината, поради която й се наложило да възобнови участията си през тази година.

 

Тя е поредната от родните звезди, която изплака, че след 50 години на сцена се оказало, че половината й стаж го няма. Певицата не намира думи, с които да изрази възмущението си от случилото се – първо се оказало, че документите били наводнени, после пък били изгорели… Не крие, че и тя като редица нейни колеги се чувства ограбена.

 

Ева се пенсионира със срамните 200 лева, но от миналата година получава и допълнителна добавка в размер на 500 лв. Тя й бе дадена от културното министерство за заслуги.

За съжаление ще получава тази сума само до края на следващата година – 2023.

Източник: retro.bg

Тежък удар довърши Ева Найденова