Срещи с терористи от ИРА, разходки до Изумрудения остров заедно с компрометирания си син Хънтър, връзки с китайски бизнесмени, които плащат огромни състояния, за да прокарват политиката си по върховете на САЩ. Това са само част от скандалите около Джо Байдън, които могат да му костват втория мандат в Белия дом.

 

Британската преса излезе с разкрития за Джо, които споделят подробности за работата му като вицепрезидент и търговията с влияние.  Президентът на САЩ използвал своето положение още по времето на Обама, за да представи сина си на високопоставени китайски предприемачи, които плащали огромни суми, за да получат влияние в САЩ. Отделно от това енергийната компания Burisma от Украйна плащало на сина на Байдън по 1 милион долара годишно, докато баща му е вицепрезидент.

 

В момента тече федерално разследване срещу Хънтър Байдън, а и самият Джо изглежда замесен във възможна търговия с влияние. Отделно, сред републиканците се появиха съмнения, че изтичането на информация от Пентагона може да има общо с първото семейство. Действията на американския президент в последните дни, както и опитите му да отклони вниманието от семейните скандали, определено предизвиква повече съмнения за работата му. Както и за бъдещето му в Белия дом.