Теодора Стефанова призова политиците да дарят средства за укрепване на диги и язовири

Гадателката на Берлускони – Теодора Стефанова е категорична, че България е изправена пред катастрофа.

Сънародничката ни, която от дълги години съветва един от най-влиятелните и скандални политици в света – бившия италиански премиер Силвио Берлускони проговори за наводненията, ХАРП оръжията и земетресенията. Теодора Стефанова изрази съжалението си от това, че подобни неприятности атакуват страната ни. За съжаление гадателката вещае още тежки дни за страната ни.

[caption id="attachment_418755" align="alignright" width="300"]Теодора Стефанова призова политиците да дарят средства за укрепване на диги и язовири Теодора Стефанова призова политиците да дарят средства за укрепване на диги и язовири[/caption]

Теодора Стефанова е категорична, че ни предстоят още апокалиптични наводнения не само през следващите месеци, а и години напред. Тя подчертава, че пластовете ще се разместват и това ще се превърне в обичайно явление за всички части на света. Гадателката на Берлускони обаче посочи, че за съжаление България е изправена пред катастрофа и от страна на Бога и от страна на природата. Пред iNews тя коментира и съществуващото оръжие ХАРП, с което според нея някои хора се опитват да предизвикат лоши неща не само в България, а и в световен мащаб.

Теодора Стефанова предсказва, че тепърва ще станем свидетели на тежки магнитни бури, които ще объркат времето навсякъде по света. Според предсказанията й, съществува минимален шанс България да се размине с тази магнитна буря, но при всички случаи ще се получи сериозен срив в комуникациите. Тя предупреждава, че много трябва да се внимава. Гадателката на Берлускони посочва, че ще се сблъскаме и със събитие, което ще е от световен мащаб, но не уточнява за какво иде реч. Теодора Стефанова изрази възмущението си от това, че за наводненията се говори няколко дни, след което всичко утихва и разбира се няма виновни. Както се казва: „Всяко чудо за три дни”.

Гадателката призова властимащите да дарят средства за укрепване на дигите и язовирите, за да не стане по-лошо, тъй като най-страшните бедствия тепърва предстоят. В заключение Теодора Стефанова призова обществото да се обединява в трудни моменти и да се обичаме едни други, тъй като по този начин по-лесно ще преживеем трудните моменти, пише mall359.com, позовавайки се на информация на Блиц.