Ватикана крие много тайни

Пророчества, хроновизьори, забранена библия... Зад стените на Ватикана се крият невероятни тайни и съкровища. Някои от градските легенди твърдят, че в Рим се пази пророчеството за края на света, а според други — петата, забранена библия, която ще промени възприятието ни за природата и човечеството. Но тъй като това ще постави и основите на вярата на изпитание, "чернодрешковците" упорито се опитват да ги скрият от света.

Митът за третото пророчество

На три деца от португалския град Фатима, през 1917 година, след неделна служба се явява образът на Света Богородица. Тя оставя три пророчества на децата, записани от едно от тях, което по-късно става сестра Лусия. Тя споделя третото едва през 1944 година и настоява то да бъде отворено едва след 1960. В него се описва картина на град осеян с мъртъвци, а на върха под кръст са убити свещениците от войниците. По всяка вероятност пророчеството разкрива Втората световна война и налаганите нови архетипни модели и доктрини от Хитлер, а по-късно и комунистическия режим.

Хроновизьор

Машината за пътуване във времето или по-скоро за преглед на времето е била създадена от отец Пелегрино Арнети. Той е бил италиански физик, който в последствие станал свещеник. По думите на Арнети, устройството е било изобретено с помощта на Енрико Ферми и Вирнер фон Браун — изобретателите на ядрения реактор и на космическата ракета. Според отец Арнети, този, който използва устройството, е способен да заснема и записва определени исторически събития и забележителни личности. Самият той е бил на посещение в древен Рим и е видял каменните плочи, които Бог е дал на Мойсей, както и Наполеон, Цицерон и други личности. Тайното устройство или се пази някъде из камерите на Ватикана, или е разглобено от създателя си, за да не попадне в лоши ръце, пишат от "Новото познание". [caption id="attachment_636357" align="aligncenter" width="300"]Ватикана крие много тайни сн. Интернет Ватикана крие много тайни сн. Интернет[/caption]

Забранената библия

Още една легенда се носи за Ватикана. Твърди се, че зад стените на "Свети Петър" се пази доказателството, че не Юда е предал Исус на римляните и че има пето евангелие, което е написано от него. То обаче би разклатило целия канон и основите на вярата, затова и няма следи от него.