Вижте лъжите на Наталия Кобилкина

„Експертката” в интимната област Наталия Кобилкина мами, че практикува от 16-годишна – разкрива „Уикенд”. За да покаже колко е опитна и запозната с тайните на терапията, преди броени дни Наталия Кобилкина направи непростим гаф. Рускинята се изцепи, че практикува като психолог от 14 години. На пръв поглед това едва ли е толкова шокиращо, но скромните сметки сочат, че за да е възможно, дамата трябва да е започнала да работи с пациенти от 16-годишна – коментира изданието. В официалната й биография пише, че Наталия Кобилкина е родена през 1984 г. в Ростов на Дон. Там оправната дама завършва и висшето си образование. „Уикенд” обаче постява под въпрос и дипломата на рускинята. „По време на обучението си тя едва ли е имала възможността да практикува – легално с пациенти, а семинарите и упражненията й не могат да се броят като реална практика. Просто тя заблуждава народа, защото никой не може да провери данните” – разнищват я колегите на Кобилкина в България.

[caption id="attachment_432096" align="alignleft" width="300"]Има бели петна в миналото на Наталия Кобилкина Има бели петна в миналото на Наталия Кобилкина[/caption]

„При нея всичко е много добре обмислена реклама. Едва ли някой би й обърнал внимание, ако не се правеше на голям специалист. Веднага щом излезе някоя модерна книга за самопомощ, тя я прочита, превръща я в курс, по който лапват стотина наивници. С това направо се руши имиджът на професията ни, защото се представя като нещо много пошло и евтино” – горещят се българските колеги на Наталия Кобилкина. Според тях на практика рускинята за пръв път започва да работи по специалността „психология” чак когато идва у нас и отваря своята академия за щастливи жени. Рускинята обаче едва ли е притеснена от всички тези аргументи срещу професионализма й – коментира изданието. Дори белите петна в биографията й на психолог не могат да променят позитивната реклама, която получава от закопнели да се превърнат в богини жени – отбелязва в заключение „Уикенд”.