Тайните на илюминатите са разкрити, имало ли е пътешествие до Луната

Висш член на ордена на илюминатите проговори и разкри доста шокиращи разкрития. След като сподели информация, че световния елит си е подсигурил място в луксозни бункери, в случай на ядрена война, дойде ред и на други от тайните на илюминатите.

Истината за президентите на САЩ и Близкия изток

Същият този човек твърди, че Ейбрахам Линкълн не е бил убит. Президентът сключил споразумение, че ще уреди войната да приключи, а той да бъде сменен. Това е уредено с фалшивото му убийство, а той прекарал останалата част от живота си в бункер в Мексико. Саддам Хюсеин е бил свален от власт в Ирак само за да се намери оправдание за нахлуването на САЩ и други страни в Близкия изток. „Саддам се намира в бункер някъде в Аржентина. Не знам какви планове имат с него.“, казва бившия член на илюминатите.

За търговията с наркотиците

„Това е един от основните им начини за осигуряване на средства. Един от основните сътрудници свързани с търговията на наркотици е Уорън Бъфет. Всички наркокартели са под негова закрила“, разкрива още една от тайните на илюминатите, анонимния беглец. Илюминатите също така в момента търсели начини да контролират съзнанието на обществеността, а контрола на търговията с наркотици е бил идеалният начин това да се направи. [caption id="attachment_460185" align="aligncenter" width="500"]Тайните на илюминатите са разкрити Тайните на илюминатите са разкрити[/caption]

Истината за кацането на Луната

"Кацането на Луната през 1969 г. е истина, но има и едно кацане 7 години по-рано и това всъщност е било първото кацане на спътника. Руснаците първи са кацнали на Луната, но те не са публикували нито информация за мисията, нито резултатите", твърди още той. Било решено Америка да спечели в космическата надпревара. Русия всъщност е изстреляла първата ракета към Луната като пробен тест, за да се гарантира, че американците ще успеят 7 години по-късно. Всичко преминало успешно, така че същата технология е била приложена и по време на американската мисия на Луната.