Въпреки желанието на Глория да запази връзката си в тайна, истината излезе наяве

Глория е една от изпълнителките, които ревностно пазят личния си живот в тайна. Както самата тя сподели, в момента има мъж до себе си. Примата на поп фолка твърди, че половинката й е чужденец, но въпреки това отказа да разкрие неговата самоличност. Изпълнителката заяви, че не желае да се шуми около връзката й и тя да става публично достояние.

Оказа се, че причината за това е много по-сериозна. Любимият й е щастливо женен и всъщност не е чужденец.

Изпълнителката изживява бурна любов с ромски барон от Костинброд. Заможният ром е от знатна фамилия и както традицията повелява се радва на многодетно семейство.

Той от години е фен на Глория. Двамата се запознали по време на участие на Глория. Примата била поканена няколко пъти да пее в сараите на богаташа. Той я поканил на среща.

Запознати с аферата им, разкриха че ромът не се скъпи по отношение на примата и постоянно я изненадва със скъпи подаръци. Глория има слабост към скъпите обувки.

Като истински кавалер нейният любим постоянно я обсипва със скъпи подаръци. Служители от известен столичен бутик за обувки разкриха, че няколко пъти Гло посещава магазина заедно с мургав господин и винаги си тръгва от там с няколко чифта обувки за 2-3000 лева чифта.

[caption id="attachment_452949" align="alignright" width="300"]Глория Глория има връзка със заможен ром[/caption]

"Всеки път Глория целува господина и му благодари на излизане от магазина", разказват продавачки от бутика.

Наскоро любимият й дори я завел на море в чужбина, научи Хот арена. Самата Глория умишлено пуска слуховете, че любимият й чужденец, за да отпаднат всякакви съмнения за връзката й с ромския барон от Костинброд.

Месечно богаташът харчел около 20 000 лева, за да задоволи капризите на любимата си. Той е спонсор и на концерта й в НДК по повод 20-годишнината й на сцена.

Въпреки шумната реклама, се очаква събитието да претърпи чутовен провал, тъй като е продадена едва 1/4 от билетите.