Самоубийството на Робин Уилямс е в резултат на страничните ефекти на лекарствата, които приемал

Комикът Роб Шнайдер, който бе много близък приятел на покойния Робин Уилямс направи стряскащо разкритие за смъртта му.

Роб Шнайдер твърди, че незабравимият комик Робин Уилямс се е самоубил заради страничните ефекти на медикаментите, които е приемал. Той коментира в социалната мрежа "Туитър", че силните лекарства са повлияли много сериозно на психиката на неговия приятел и колега Робин Уилямс. Роб Шнайдер подчертава, че казва в прав текст какво е причинило смъртта на Робин Уилямс.

[caption id="attachment_419718" align="alignright" width="300"]Самоубийството на Робин Уилямс е в резултат на страничните ефекти на лекарствата, които приемал Самоубийството на Робин Уилямс е в резултат на страничните ефекти на лекарствата, които приемал[/caption]

Той посочва, че е всеизвестен фактът, че един от страничните ефекти на медикаментите, които Робин Уилямс е приемал в борбата с болестта Паркинсон, е точно самоубийство. Чрез този коментар в социалната мрежа, Роб Шнайдер се присъедини към семейството на Робин Уилямс, което също обяви подобна теза, припомнят от bliasak.bg. Припомняме, че любимият комик на Холивуд бе открит мъртъв в дома си в Калифорния. Няколко дни след като Робин Уилямс напусна този свят, неговата трета съпруга обяви, че той е бил диагностициран с болестта Паркинсон, която според медиците била в начален стадий. Освен това стана ясно, че Робин Уилямс се е борил и с тежка депресия.

Приживе 63-годишният Робин Уилямс заръчал на семейството си да танцуват на гроба му, но в никакъв случай да не си позволяват да го клонират, тъй като клонингът му никога няма да е като него. Освен това комикът заръчал цветята на гроба му да бъдат поливани с това, което пият семейството и приятелите му, а не с вода. Светски хроникьори отбелязват, че тези мисли на великия Робин Уилямс биха могли да бъдат превърнати в негова епитафия. След неговата смърт, тези мисли обиколиха десетки социални мрежи, превръщайки се в най-цитираните само в рамките на броени часове, пише pik.bg.

Смъртта на американския актьор бе едно от най-коментираните събития в световен мащаб, но това не попречи на известни личности като Парис Хилтън да се изложат. Припомняме, че богатата американска наследница се бе сбогувала от профила си в социалната мрежа с певеца Роби Уилямс.