Други трима са настанени в болница

Страшната буря стана причина за огромна трагедия.

Разразилата се вчера буря е отнела живота на 16-годишен младеж, а други трима са тежко пострадали и са настанени в болница.

Всички те са станали жертва на пътен инцидент. Младежите пътували в автомобил, който в резултат на мократа пътна настилка напуснал пътното платно и се преобърнал.

Издъхналият е футболният талант Неманя Б.

Младежът пътувал заедно с още няколко свои приятели – В.Й. на 19 години, Й.М. на 18 години и М.М. на 19 години. Автомобилът е бил управляван от 18-годишната И.Р.

Тя е и единствената, която се е отървала от инцидента с минимални наранявания.

Останалите трима са настанени в лечебно заведение и травмите им са сериозни. Не се съобщава обаче дали животът на някой от тях е в опасност.

Младежите са от гр. Совляк, Източна Сърбия.

След като вчера заради дъждовното време било спряно електричеството в града, младежите решили да се качат на автомобила и да се поразходят, тъй като не намерили с какво друго интересно да се занимават.

Инцидентът се е случил към 22.30 ч. Предполага се, че автомобилът на младежите Ауди А6, се е движил с превишена скорост, без да вземат под внимание утежнената пътна обстановка.

Вероятно шофьорката не е успяла да овладее возилото и то навлиза в насрещното платно, след което напуска шосето и се забива в канавка, а накрая се преобръща по таван.

Източник: blitz.bg