Слави Трифонов зададе остри въпроси в свое видео във Фейсбук след неуспешния вот на недоверие срещу кабинета на ГЕРБ, ППДБ и ДПС, и постави акцент върху доверието между хората. Той коментира, че липсата на доверие може да доведе до разпадане на всичко. ИТН беше ангажирана в борба за доверието на хората и подчерта, че лъжата е фактор, който го подкопава. Дългия попита как спят тези хора, като са такива лъжци.

"Доверието е най-важното нещо между хората. Когато няма доверие, всичко се разпада. Ние сме воювали основно за доверието на хората. За да имаш доверие, не трябва да лъжеш. И когато става дума за огромен брой непознати хора, всъщност те ти гласуват доверие", коментира Трифонов.

"Основното нещо, което е загуба за правителството, е именно доверието. Защото те излъгаха избирателите си. Кирил Петков заедно с Асен Василев казаха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ", добави той.

СТРАШНА ДАНДАНИЯ! Слави скочи на Явор Божанков: Той е като жена, която спи с много мъже (ВИДЕО)

Трифонов посочи и конкретни случаи на политици, които, според него, са нарушили своите обещания: "Явор Божанков например се закле да му изсъхне ръката, ако някога направи нещо с Бойко Борисов. И сега е с Бойко Борисов чрез "Продължаваме промяната". Доколкото си спомням, Божанков идваше, когато ние правехме срещи със студенти. Тогава той още си търсеше своето място, своя дом."

Трифонов сравни Божанков с лека жена, която спи с много мъже, а също и го квалифицира като буболечка.

Източник: pik.bg