Кирил Петков пък си проведе необезпокояван телефонния разговор с типичната усмивка напук на екшъна

Страшен екшън се разигра по време на днешния парламентарен контрол в НС.

Страстите сред народните представители ескалираха и се стигна дори до физически сблъсък.

Припомняме, че днес в НС е министър-председателят Кирил Петков. Той обаче започна да увърта много сериозно по темата с цената за природния газ, който ще започнем да получаваме от Щатите.

Страшен екшън в НС

Дебатите кипяха с пълна сила. В момента, в който Десислава Атанасова от ГЕРБ излезе на парламентарната трибуна, страстите се нажежиха до червено.

Причина за това стана фактът, че по незнайни причини нейното изказване бе прекъснато от зам.-председателя на НС – Мирослав Иванов, който е от ПП.

От никъде той изведнъж заяви, че дава почивка, за да може да се успокоят страстите сред народните представители в залата.

Десислава Атанасова на свой ред остана много изненадана. Тя попита каква почивка, имайки предвид, че са в блиц контрол, където почивки няма.

Именно тази случка нажежи страстите в НС до червено. Колегите й от партия ГЕРБ, както и народните представители от ДПС наобиколиха парламентарната трибуна. Те не само проведоха няколкоминутен спор на висок тон, а се стигна дори и до физически сблъсък помежду им.

На фона на всичко случващо се в парламентарната зала, направи впечатление, че Кирил Петков водеше телефонен разговор, необезпокояван от никого. Разговорът му бе придружен от типичната усмивка. Така и не стана ясно обаче с кого е говорил.

Източник: blitz.bg