Първоначално звездата изненада всички с болезнената си слабост. Да изглеждаш перфектно се превърна в нещо като мания за Рийд. Тя се подложи на строга диета и прекара часове наред във фитнеса, а след това спря да яде напълно. Това доведе до психически срив, анорексия и нервоза.

Тогава се появиха новини за проблемите й с алкохола, които също се отразиха плачевно на външния й вид, а след това пресата разкри основната слабост на известната актриса - комплексите за собствения й външен вид.

Във връзка с последното Тара многократно минаваше под ножа на хирурга, опитвайки се да подобри външния си вид: звездата претърпя две мамопластики, лифтинг на лицето и липосукция на корема и бедрата. Опитвайки се да идеализира естествената си красота, но Тара я загуби.

Страховито  е да я гледаш: Тара Рийд показа резултата от пластиките и диетите – Снимки)

В момента Тара е на 48 години и продължава да води активен социален живот, като често се появява на светски събития и модни ревюта. Но последните й снимки изумиха всички.

Актрисата изглежда много по-стара от възрастта си, а невероятната й слабост прави външния й вид болезнен. От бившата синеока блондинка не е останала и следа, а Тара изобщо не прилича на красавицата, по която много мъже бяха луди.

Страховито  е да я гледаш: Тара Рийд показа резултата от пластиките и диетите – Снимки) - Снимка 2

Феновете забелязаха увиснала кожа по ръцете и краката на звездата: изглежда, че Тара няма никакви мускули или грам подкожна мазнина. А деколтето, както го казват много коментатори, е „страшно за гледане“.

Самата Тара твърди, че при височина от 163 сантиметра тежи 53 килограма. Но като я видя, не мога да повярвам на тази цифра.

Източник:Wday.ru