Дъщеря й като по чудо останала невредима

Скала уби 51-годишна столичанка.

Трагедията се е разиграла в района на трънското ждрело на река Ерма, отбелязва БТА, позовавайки се на информацията, изнесена от ОДМВР-Перник.

Столичанката се е разхождала в района на природната забележителност, придружена от дъщеря й. В един момент върху й се стоварили отломките от откъсналата се скала.

Страхотия! Скала уби столичанка

51-годишната жена от София е издъхнала на място. За щастие дъщеря й се е разминала без наранявания. Тя обаче е в шок от случилото се.

От МВР твърдят, че трагичният инцидент се е случил към 12 ч. и на мястото били изпратени екипи на пожарна, полиция и Спешна помощ.

Кметицата на общината Цветислава Цветкова съобщи първа за трагедията. Според нея тя се е разиграла около 13 ч., а не 12 ч., както бе съобщено от полицията.

Припомняме, че само преди няколко дни свлачище отне живота на 22-годишен студент. Той се разхождал в планината, когато бил застигнат от свляклата се скална маса.

Оказа се, че младежът е състезателят по американски футбол Спенсър Уеб, който бил възпитаник на Университета в Орегон и бил част от неговия отбор.

Сигналът за инцидента е бил подаден от други туристи, но за съжаление на пристигналите на място спешни медици не им оставало нищо друго, освен да констатират смъртта му.

Източник: dir.bg