Популярният готвач – шеф Борис Петров стана жертва.

Той изплака, че от известно време е подлаган на непрекъснат тормоз от страна на туристическа агенция, чието седалище е в София.

Кулинарят, който ако си спомняте от участието му в риалитито „Биг Брадър“ има доста опак нрав, влязъл в остър спор с хора, които в продължение на години водели групи в ресторанта му.

Той изплака, че правят опити да го изнудват, за да снижи цените на предлаганите кулинарни изкушения. След като категорично заявил, че това няма как да се случи, предвид сложната ситуация, в която живее, от отсрещната страна получил директна заплаха. Това сочи част от изявлението му.

От информацията става ясно, че групите посещават неговия ресторант от три години насам. В ролята си на шеф на заведението, той е направил опит да обясни на отсрещната страна, че във времена, в които всички цени хвърчат нагоре, е невъзможно да намали цените на асортиментите в менюто си.

В резултат на отказа от негова страна от туристическата агенция му заявили в прав текст, че ще премахнат името на неговото заведение от листата си.
Шеф Петров се ожали, че се намира в патова ситуация – от една страна, ако осъществят заплахата си ще се лиши от немалък брой от клиентите си, а от друга – ситуацията наистина е такава, че не може да си позволи да намали цените.
Източник: show.blitz.bg
 

Страхотия! Шеф Петров стана жертва на…