Стилиян Петров говори напълно открито за болестта си, раздялата с футбола и плановете си за бъдещето

Стилиян Петров е подновил тренировките си и прави всичко възможно да влезе във форма. Бившият капитан на националния ни отбор по футбол разкри в откровено интервю как се чувства две години след като му беше поставена тежката диагноза левкемия, съжалява ли за нещо и какви планове прави за бъдещето.

[caption id="attachment_406863" align="alignright" width="300"]Стилиян Петров Стилиян Петров[/caption]

Пред вестник "24 часа" Стенли, както феновете наричат с любов футболиста, разкри, че не съжалява за абсолютно нищи в живота си, включително и за болестта, която го принуди да се раздели по-рано с футболната си кариера. "Господ явно е решил друго", философски заключва футболистът. Стилиян Петров не крие, че професионалният футбол и теренът му липсват страшно много.

Затова гледа да компенсира като играе с приятелите си. В съвсем скоро време Стенли ще започне и курсове за треньор в Англия. Екс националът не крие, че прави планове за бъдещето си като треньор, но не и преди да са минали още поне 7-8 месеца.

Към момента Стилиян Петров се е отдал изцяло на семейството си - нещо, което сам признава, че му е липсвало по време на активната му футболна кариера. "Водя децата на училище, вземам ги, играем заедно - все неща, за които преди нямах време", с усмивка разказва Стенли.