Актьорът е смазан от сполетялата го трагедия

Стефан Данаилов е съкрушен от смъртта на вярната му спътница в живота Мария Данаилова.

При все, че продължава за лекува онкологичното си заболяване с химиотерапия, неколцина от малкото хора, присъствали на погребението на Мария Данаилова, станали свидетели на покъртителна гледка. Стефан Данаилов през сълзи промълвил на съпругата му да го чака, защото съвсем скоро ще бъде при нея.

[caption id="attachment_406985" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов е смазан от сполетялата го трагедия Стефан Данаилов е смазан от сполетялата го трагедия[/caption]

Близки до семейството разкриват, че Мария Данаилова не била просто съпруга на Ламбо, а неговата душа. В събота тленните й останки бяха положени в Боянските гробища, където един ден по-рано Стефан Данаилов купи място за нея и за себе си. Мария Данаилова бе погребана само на няколко метра от мястото, на което преди година актьорът Чочо Попйорданов намери последния си дом. Половинката на големия български актьор се спомина неочаквано в нощта на вторник срещу сряда, а като причина за смъртта й бяха посочени сърдечна и бъбречна недостатъчност.

Стефан Данаилов допусна на погребението на съпругата си само най-близките им приятели и роднини. Пред тях големият български актьор не успя да сдържи сълзите си. Той успял да спази традицията да хвърли пръст в гроба на половинката си с последни сили. Очевидци разкриват, че това била най-тъжната и разтърсваща гледка, която са виждали някога. Без нея Стефан Данаилов изглежда не просто съкрушен, а направо смазан, тъй като Мария бе човекът, който винаги го подкрепяше.

Близки до Ламбо разкриват, че здравословното му състояние е доста разклатено след изтощителното лечение на онкологичното заболяване, което проведе във Франция. А трагедията, която го сполетя, направо го довърши. Актьорът ще продължи с химиотерапията, която му бе предписана от френските медици, до края на следващия месец. Предстоят да му бъдат направени още три вливания. Последното за момента, му е било направено през миналия четвъртък и заради това Ламбо се почувствал още по-зле и изтощен на погребението на Мария. Миналата седмица актьорът бе застигнат и от сърдечни проблеми и се наложи да бъде приет в болница, пише pik.bg.