Стъжниха живота на лансираната напоследък водеща на bTV – Мария Цънцарова.

Вчера гост в студиото й бе Тома Биков от ГЕРБ, който направо й разказа играта. Той не скри, че предстоят тежки времена, но пък сподели, че въпреки, че всички го виждат, нищо не се прави по въпроса и нещата продължават да се случват по същия начин. 

Като пример той даде повишението на заплатите в здравеопазването, за което обаче се оказва, че реално няма пари. Биков подчерта, че бюджетът е изтърбушен и в този ред на мисли определи Асен Василев като най-несъстоятелния финансов министър в историята на страната ни.

След като Биков видимо се разпали на тази тема, Мария Цънцарова направи отчаян опит да му вземе многократно думата, но за нейно огромно съжаление – без успех. 
Това видимо я напрегна и тя се опита да убеди госта си да й отговаря само с да и не на следващите въпроси.

С питанията си Мария Цънцарова не пропусна да подчертае непоносимостта на ГЕРБ към ПП. 
Биков бе категоричен, че ПП изобщо не трябва да участват в изпълнителната власт. От думите му стана ясно, че са поканили ДБ на разговори и вярва, че ще могат да направят коалиция с тях. Ако това не се случи, пътят е ясен – отиваме на нови избори.

В определен момент напрежението в студиото бе толкова осезаемо, че можеше да се разреже с нож. В крайна сметка Цънцарова успя да разчупи леко леда на изпроводяк.
Източник: blitz.bg
 

Стъжниха живота на Мария Цънцарова