56-годишната синоптичка от БНТ – Христина Балинска, бе застигната от жестока трагедия.

Наскоро тя е изгубила един от най-близките си хора – майка й. Черната вест бе съобщена от самата нея. Христина Балинска разкрива, че родителката й е била повалена от коварния коронавирус. 

Въпреки преклонната й възраст, майката на Балинска била най-голямата й опора. Именно това е и причината, поради която синоптичката все още не може да си стъпи на краката. 
Както е известно, Христина Балинска се опитва да държи далеч от светлините на прожекторите личния си живот. Единственото, което широката общественост знае за нея е, че има съпруг и дъщеря на име Елена. За съпруга й обаче освен това, че е баща на дъщеря й, не се знае абсолютно нищо. Дори не е ясно дали двамата все още продължават да живеят под общ покрив.

Дъщерята на синоптичката живее и работи в Обединеното кралство. 
Преди време тя се сгоди за приятеля си Доброслав, което накара Христина Балинска да полети в облаците от щастие. Щастливото събитие се случи в последните дни на 2021 година. Елена получила бляскавия си годежен пръстен по изключително романтичен и доста нетипичен начин - Доброслав й предложил да стане негова жена на ски писта. 

Така и не става ясно обаче дали синоптичката вече е видяла дъщеря си в бяла рокля или поради някаква причина двамата млади все още отлагат сватбеното тържество. 
Източник: Уикенд

Стана ясна причината за трагедията в семейството на Христина Балинска