Този път изглежда любимият й загази здраво

Софи Маринова предложи крупна сума, за да отърве за пореден път любимия си Тодор Давидов – Гринго.

За негово огромно съжаление обаче, парите на певицата не успели да го избавят от проблемите с властите.

Софи Маринова удари на камък

Припомняме, че преди около седмица Гринго се озова в ареста за пореден път. Това се случи, след като преби цивилен полицейски служител в една от дискотеките в Студентски град. Мелето се случило по време на участие на Софи Маринова.

Давидов вече е подсъдим за хулиганство и заради това, че е нанесъл средна телесна повреда на пострадалия. В началото на настоящата седмица Районният съд взе решение да го остави за постоянно под домашен арест, предвид криминалното му минало.

Ако бъде признат за виновен и съдът сметне, че любимият на Софи Маринова е опасен за обществото, има реален риск да бъде тикнат зад решетките.

Малко след като Софи Маринова излязла на сцената, подпийналият полицай настоявал двамата да се снимат.

В показанията си тя посочила, че била дръпната неколкократно за ръката от натрапника.

Гринго видял случващото се и се вбесил, че задяват любимата му. Последвало нанасянето на ритници и юмруци по фена на певицата.

Очевидци на побоя разкриват, че в резултат на екшъна, пострадалият си е глътнал езика. Спасила го само експресната реакция на медик, който също бил на купон в дискотеката и му оказал първа помощ.

На следващия ден Софи Маринова се свързала с посредник на пострадалия. Тя му предложила 10 хиляди лева като в замяна поискала от него да оттегли жалбата си. Полицаят обаче бил непреклонен и категорично отказал да промени показанията си, уличаващи Гринго в агресия.

Източник: show.blitz.bg