Софи Маринова, която гостува скоро на Гала призна, че се е разделила завинаги с Гринго, но не каза цялата истина пред водещата. Певицата сподели, че бившата й половинка живее в Берлин, но спести  на зрителите любопитна подробност защо всъщност са се разделили с Тодор Давидов.

След многобройните си проблеми с властите у нас Гринго и безбройните си арести бабаитът сгазил  лука и на  германска територия и вече 6 месеца е зад решетките . И Коледа и Нова година прекарал там, Софи отказала да му помага  да го измъкне от панделата.

Източник, близък до lifeonline разкри, че айтозлията претрепал жестоко една проститутка, която била негова роднина. И не само я пребил, но я остригал, счупил й краката и я наранил с нож. А тормозът продължил часове наред, разкрива информаторът пред репортер на сайта.

Само, че престъплението веднага било разкрито  и последвал светкавичен арест. А разбойникът Гринго започнал да търси начин да се измъкне. Като потърсил Софи, да го финансира с голяма сума. Но след като тя научила какво е сторил отказала и спряла да му се обажда по телефона. Тогава той започнал да притеснява и Лоренцо, надявайки се той да склони майка си на баснословната сума за адвокат и гаранция.

Само, че Софи категорично го отрязала и го обрекла да си изтърпи заслуженото наказание за побой, склоняване към проституция и телесни повреди.

Проблемите н Давидов с Темида са многобройни. Повечето му престъпления са за побой, но има и такива за рекет.

Самата му съпруга не веднъж е била жертва на якия му юмрук и агресията му. Три пъти бабаитът й чупи ръката, а веднъж певицата се появи остригана, а тогава тя смотолеви, че искала  да се разкраси.