До скоро всички вярваха, че отношенията  между Меган и Хари  са безупречни, въпреки, че принцът успя да се изпокара с целия си род. Това беше впечатлението ,което самите херцози се опитаха да създадат като двойка.

Колкото обаче повече време минава, толкова повече се появяват съмнения, че зад красивата картинка на щастливия им семеен живот се крие друга, съвсем различна реалност.

Това се доказва от нова случка, която бе съобщена от изданието New Idea. Според посетител в един калифорнийски ресторант, който споделил информацията с изданието, че Меган принца  скоро имали жестока кавга на публично място и те изобщо не се смутили, че заведението било пълно с хора, които станали неволни свидетели на скандала. Става дума за бирманския ресторант  OJAJ , който е много популярен.

Според разказа на очевидецът Съсекс пристигнали заедно,  възнамерявайки да разпуснат малко без децата. Отначало разговаряли тихо и кротко, но в последствие се скарали и всичко прераснало в кавга. Смутените посетители наблюдавали как принцът и половинката му се обяснявали на висок тон. И всичко приключило когато Хари изведнъж рязко скочил от  стола си, съборил го и напуснал заведението като зарязал Меган сама.

За какво са се скарали съпрузите не станало ясно, защото били седнали в един отдалечен ъгъл и очевидецът не можал да чуе на каква тема е разпрата.

А както се говори това не е първата им кавга. Напоследък те  все по-често те стигали до конфликт. Меган била загрижена как д принуди Чарлз да признае сина и дъщеря им за принц и принцеса, а Хари бил изнервен как ще се отрази издаването на мемоарите му  на и без друго влошените отношения с кралския род. Както и как ще се приемат несъответствията, които вече излязоха наяве.