Вицепрезидентът на БФС, Йордан Лечков, се срещна с горещата реакция на футболните фенове в своя роден град Сливен. Във видео, което беше разпространено в социалните мрежи, може да се види как феновете го наобикалят и почват с вербалната агресия, преди да се качи в колата, която бе шофирана от друг човек.

Сливен изпрати Лечков с викове: "Изрод, мръсник и оставка!" (ВИДЕО)

Един от привържениците го пита: "Бай Данчо, кажи кой е по-голям мръсник от тебе?" и други се присъединяват с обидни коментари към Лечков. Някога славният полузащитник реагира на тези обвинения със своята характерна усмивка, въпреки че вероятно вече е наясно, че много хора недоволстват и искат оставката на цялото ръководство на футболния съюз, включително и него самия.

В същото видео има и кадри от мач на стадиона в Сливен, където феновете на футбола скандират "оставка". Този вид на протест се разпространява и в други мачове в Първа лига, където феновете на различните отбори също скандират искането, а също и обидни коментари по отношение на БФС и президента на организацията, Борислав Михайлов.

Източник: lupa.bg