Слави Трифонов продава за 4 милиона палата си в Драгалевци

Шоуменът търси спешно купувач за къщата, тъй като иска да заличи всякакъв спомен за напусналата го Мартина Огнянова. Доскоро двамата живяха заедно в този дом, но Дългия смята, че къщата е вече прокълната. Водещият е взел категорично решение да се раздели с имота по носталгична причина – цялата къща му навявала болезнени спомени за балерината, с която имаше планове да остарее – пише „Уикенд”.

[caption id="attachment_437826" align="alignleft" width="300"]По този проект е строена къщата на Слави Трифонов в Драгалевци По този проект е строена къщата на Слави Трифонов в Драгалевци[/caption]

Слави Трифонов вече е огласил сред колеги, приятели и познати, че къщата му се продава. Според източници на изданието Дългия ще се изнесе от дома си срещу не по-малко от 4 милиона лева. Преди години, когато се сдоби с имота, шоуменът инвестирал в него доста по-малка сума, но с течение на времето го обзавел с мебели и техника за стотици хиляди левове и направил някои подобрения както по сградата, така и на двора. Допреди връзката му с Мартина да стане сериозна, Слави Трифонов ергенуваше в апартамента си на бул. „България”. Той обаче отесня на влюбената двойка и затова Дългия купи къща за балерината – 600 квадрата жилищна площ и 1200 кв. м. градина. Шоуменът й дал свобода да развихри своята фантазия и интериорен вкус при обзавеждането на баровския им дом. Сега обаче почеркът на избягалата танцьорка надничал от всеки кът и всяка стая, а това докарвало до полуда останалия отново сам Славчо. В потвърджение на информацията, че Слави Трифонов се изнася от Драгалевци, е вестта, че си е купил къща в „Делта Хил” – затворен комплекс в пернишкото село Кладница. Постройката на Дългия бил тип „Грация” – отбелязва изданието. В Кладнишката къща нямало само басейн, край какъвто Мартина се изтягаше в Драгалевци, но Дългия не настоявал за такъв, тъй като считал това за ненужна екстра. Новият дом на Слави бил на 2 етажа, с 3 спални, още толкова бани и гараж.