Четири години след случилото се Слави Трифонов се чувства гузен към Борис Солтарийски

Въпреки, че вече изминаха четири години от случилото се, Слави Трифонов все още се чувства гузен към Борис Солтарийски. Дългия непрекъснато търси начин да изкупи вината си пред него.

Учиндолецът открадна любимата на музиканта. Публична тайна е, че преди четири години Солтарийски имаше връзка с Матина Огнянова. Дългия успя бързо да й завърти главата без дори да се замисли, че тя е любимата на служителя му.

Със скъпи подаръци и кавалерски жестове шоуменът открадна балерината от музиканта. Без много да се замисля тя му би шута и се хвърли в прегръдките на мастития телевизионер.

Въпреки, че към днешна дата Дългия и варненката не са заедно, тя си остана голямата му любов. Връзката им приключи след като Слави я хвана в крачка, но и до ден днешен той изпитва вина към Борето, както всички наричат Борис Солтарийски.

Именно заради това той постоянно демонстрира приятелските си чувства към него. Дългия му направи невероятен подарък за сватбата, а след това кръсти детето му. С повод и  без повод той често прави подаръци на подчинения си.

Шоуменът все още е гузен към музиканта и това му личи по отношението към него. Той уреди Солтарийски с още един ангажимент. Слави Трифонов не случайно направи точно него водещ на детската Евровизия.

[caption id="attachment_455729" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов се чувства гузен към Борис Солтарийски[/caption]

Благодарение на участието си в проекта, той не само ще получи 20 000 лева, но и увеличи участията си. Форматът счупи всички рекорди по гледаемост и успя да измести по рейтинг дори Биг Брадър, пише ПИК.

Покрай участието си в него, интересът към Борис Солтарийски се засили и той има повече покани за участия.

По време на лайф изданията до музиканта ще бъде щерката на Сашо Диков, която също е любимката на зрителите.