След дългото отсъствие от екран, снощи проваленият политик Слави Трифонов най-накрая се появи – в ефира на собствената си телевизия.

Това, което направи силно впечатление на зрителите бе фактът, че Дългия се правеше на ощипана невеста и жертва – две в едно. Той едва ли не недоумяваше защо е там и какво се случва, че чак попита Тошко Йорданов, който бе гласът зад кадър каква е целта на всичко това.

На свой ред разбира се подчиненият му побърза да отговори, че целта е да се получи откровен разговор, който да разясни на хората през какво са минали. Що се отнася до това, че на екрана на новото предаване „Нещо лично“ се виждаше само Слави Трифонов, Тошко отбеляза, че причината за това е, че именно той е всичко, което са правили. Веднага след това побърза да допълни, че 95% от направеното е от Трифонов, а останалите 5% от едни „малки нещастни пчелички“, явно визирайки подчинените му.

Слави Трифонов побърза да се направи на скромен, отбелязвайки, че тези думи на Тошко не са истина и подчерта, че в основата на всяка работа стои екип. После побърза да попита Йорданов защо се налага да бъде усмихнат – нещо, което както знаете не е в неговата природа. Дори подчерта, че той много често се усмихва, даже да не му личи. 
Източник: blitz.bg
 

Слави Трифонов сътвори невиждан цирк